Curs de Germană în Chișinău – C1.1 Avansat

Cu un profesor vorbitor nativ

Cursul oferă pregătirea necesară pentru a utiliza limba germană într-un mod creativ și eficient în orice context. Cursul este format din 30 de lecții, fiecare lecție având o durată de 90 de minute. Grupele sunt formate din maximum 6 cursanți, iar materialele de curs sunt incluse. Cursul poate avea loc de două ori pe săptămână (marți și joi) sau de trei ori pe săptămână (luni, miercuri și vineri), dimineața, după-amiaza sau seara.

30 lecții

max. 6 cursanți

zilele lecțiilor

Opțiunea 1: Luni, Miercuri, Vineri
Opțiunea 2: Marți, Joi

lecții de 90min

materiale incluse

ora lecțiilor

Opțiunea 1: Dimineața
Opțiunea 2: După-amiază
Opțiunea 3: Seara

Curs de Germană în Chișinău – C1.1 Avansat

Cu un profesor vorbitor nativ

Cursul oferă pregătirea necesară pentru a utiliza limba germană într-un mod creativ și eficient în orice context.

30 lecții
max. 6 cursanți
lecții de 90min
materiale incluse

zilele lecțiilor

Opțiunea 1: Luni, Miercuri, Vineri
Opțiunea 2: Marți, Joi

ora lecțiilor

Opțiunea 1: Dimineața
Opțiunea 2: După-amiază
Opțiunea 3: Seara

Ce veți învăța

În cadrul acestui curs, veți explora schimbările sociale din ultimele decenii, veți planifica o călătorie comună și veți participa la discuții privind testele de aptitudini și angajatorii atractivi pentru viitor. Alte subiecte de comunicare includ arta și programele de studii pentru studenții străini. Acest nivel este orientat către dezvoltarea abilităților de comunicare avansată, permițându-vă să vă exprimați fluent și precis în contexte academice și profesionale.

La nivel gramatical, veți învăța despre semnificația subiectivă a verbelor modale, formarea cuvintelor cu prefixe precum “miss-“, “zer-“, “ent-” și “de-“, precum și utilizarea conectorilor concesivi și restrictivi. Veți studia legăturile fixe între substantive și verbe, alternativele la verbele modale și propozițiile ireale consecutive. De asemenea, veți aprofunda declinarea adjectivelor după articole și numerale nehotărâte, utilizarea obligatorie și neobligatorie a „es” ca element de propoziție, gradarea adjectivelor, prefixele “be-” și “ver-“, și raportarea indirectă a discursului, inclusiv în cazul întrebărilor și imperativelor. Alte subiecte includ prepozițiile cu dativ, sufixele la substantive și cuvintele de referință.

Temele discutate vor include societatea noastră de consum, relaxarea în viața de zi cu zi, utilizarea unui dicționar monolingv, promovarea turismului regional, fabulele, creșterea salariilor, industria artei, titlurile de presă și descoperiri științifice interesante.

Acest curs este pentru dumneavoastră dacă

Ați învățat deja și stăpâniți poziția verbului în propoziție, utilizarea corectă a articolelor și cazurilor gramaticale, conjugarea verbelor la diverse timpuri, folosirea verbelor modale, construcția propozițiilor subordonate, formarea comparativului și superlativului, acordul adjectivelor, utilizarea corectă a propozițiilor relative, verbelor reflexive, pasivului, Konjunktiv II, pronominaladverbelor, subordonatele temporale și pasivul cu „sein” și „werden”, conectoarele compuse, pasivul de stare, cauzalitatea, structurile complexe, relațiile condiționale și concesive, precum și raportarea indirectă a discursului, folosind conectoare și structuri avansate.

Acest curs nu este pentru dumneavoastră dacă

Încă aveți dificultăți în a stăpâni poziția verbului în propoziție, utilizarea corectă a articolelor și cazurilor gramaticale, conjugarea verbelor la diverse timpuri, folosirea verbelor modale, construcția propozițiilor subordonate, formarea comparativului și superlativului, acordul adjectivelor, utilizarea corectă a propozițiilor relative, verbelor reflexive, pasivului, Konjunktiv II, pronominaladverbelor, subordonatele temporale și pasivul cu „sein” și „werden”, conectoarele compuse, pasivul de stare, cauzalitatea, structurile complexe, relațiile condiționale și concesive, precum și raportarea indirectă a discursului. Dacă întâmpinați dificultăți în aceste domenii, acest curs poate fi prea avansat pentru dumneavoastră.

Scroll to Top